Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش با بیان اینکه ارائه خدمات درمانی با بیمه تکمیلی به فرهنگیان رایگان است، گفت: ۱۳ مرکز دندانپزشکی مستقل را در کشور راه‌اندازی کردیم که مراکز زنجان، تهران و اصفهان به‌تازگی افتتاح شده‌اند.

به گزارش «قدس آنلاین»، عباس باقری مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورشدر خصوص رایگان بودن خدمات درمانی ارائه شده به فرهنگیان، اظهار داشت: خدمات ارائه شده درمانی به فرهنگیان رایگان است، اما ممکن است خدمتی باشد که جزء بیمه تکمیلی نباشد؛ معمولا موضوعاتی مانند ویزیت، آزمایشات و رادیولوژی و موارد روتین که تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند، رایگان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری در پاسخ به این پرسش که «موضوع دندانپزشکی، عینک و بیماری‌های صعب‌العلاج مورد توجه فرهنگیان است، آیا در این حوزه‌ها افزایش سطح خدمات دارید؟»، خاطرنشان کرد: در خصوص بیماری‌های صعب‌العلاج، بیمه‌ پایه خدمات خوبی ارائه می‌کند و در بیمه تکمیلی فرهنگیان هم این موضوع را تقریباً بدون سقف در نظر گرفته‌ایم.

وی اضافه کرد: ممکن است فردی به بیمارستان خصوصی مراجعه کند و خدمات خاصی لازم داشته باشد که از توان آموزش و پرورش خارج است، اما هزینه‌های جاری و معمولی آنها کامل پوشش داده می‌شود.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به موضوع هزینه‌های دندانپزشکی فرهنگیان، گفت: با این پول‌هایی که داریم امکان ندارد؛ در گذشته هم مدت زمان کمی خدمات دندانپزشکی با رقم خیلی پایین وجود داشت که در نهایت حذف شد.

باقری افزود: در موضوع دندان به سمت گسترش و تجهیز مراکز درمانی ویژه دندانپزشکی رفتیم تا با تخفیف‌هایی که در نظر گرفتیم بتوانیم خدمات ارائه دهیم.

وی ادامه داد: دندانپزشکی هزینه‌بَر است و اگر نه در قیاس با بیماری‌های صعب العلاج قابل مقایسه نیست، زیرا عمل‌های جراحی مختلف را مهم تلقی می‌کنیم.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ارائه خدمات دندانپزشکی به فرهنگیان، عنوان کرد: به همین منظور ۱۳ مرکز دندانپزشکی مستقل را در کشور راه‌اندازی کردیم که مراکز زنجان، تهران و اصفهان به تازگی افتتاح شده‌اند و فعالیت را روی این موضوع متمرکز کردیم.

وی در خصوص تعهدات بیمه تکمیلی در قبال عینک، گفت: متاسفانه طوری شده بود که تمام شرکت‌های بیمه‌ای از عینک گلایه داشتند، زیرا هر کسی هم که احتیاج نداشت عینک می‌گرفت اما آموزش و پرورش به عنوان یک موضوع آن را دنبال می‌کند و نظرمان این است که کمی هدفمند و با کیفیت‌تر شود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۷۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است

سرحدی گفت: ولی الان باید به خانه بهداشت بروید و یک کد ارجاع می‌دهند که با آن به پزشک مراجعه کنیم و اگر پزشک آزمایش بنویسد باید برای جواب آزمایش یک کد ارجاع دیگری بگیریم و این کار وقت زیادی از بیمار را ضایع می‌کند و اگر زیر ساخت این کار آماده نشده چرا مردم را سردرگم می‌کنند.

وی افزود: افراد بر اساس ارزیابی وضع که متولی آن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است ارزیابی وسع می‌شوند و پنج دهک اول درآمدی کاملاً به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند و در مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد دولتی دانشگاهی و خصوصی خدمت می‌گیرند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل استان در خصوص بیمه روستاییان و عشایر تصریح کرد: با بیان اینکه پوشش بیمه، بیمه‌شدگان روستایی و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و دهک‌های یک تا پنج درآمدی، به‌صورت سیستمی و متمرکز به‌صورت رایگان به مدت یک سال تمدید شد.

وی ادامه داد: بیمه‌شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و ادارات بیمه سلامت جهت تمدید پوشش بیمه خود ندارند و در مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت صرفاً با ارائه کد ملی می‌توانند خدمات موردنیاز خود را دریافت کنند.

سرحدی اظهار کرد: دهک‌های یک تا پنج درآمدی به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و دهک‌های ۶ تا ۹ در آمدی مشمول تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصد سرانه از پوشش بیمه برخوردار می‌گردند؛ همچنین دهک یک تا سه درآمدی خدمات بستری را در بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی به‌صورت رایگان دریافت می‌کنند.

معاونت بیمه و خدمات سلامت استان بیان کرد: بیمه سلامت دارای چهار صندوق است که عبارت‌اند از: صندوق روستاییان و عشایر، صندوق سلامت همگانی ایرانیان، صندوق سایر اقشار و صندوق کارکنان دولت و در صندوق روستائیان، ساکنین روستاها و عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند.

وی با بیان اینکه بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند گفت: بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر با رعایت نظام ارجاع می‌توانند از خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی در سطح دو و سه بهره‌مند شوند؛ هر نوبت ارجاع تا یک ماه معتبر است و بیمه‌شدگان می‌توانند با هر نوبت ارجاع به دو یا سه پزشک متخصص دارای تخصص‌های متفاوت مراجعه نمایند.

سرحدی خاطرنشان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران در بحث دولت الکترونیک پیشرو است؛ یکی از قابلیت‌های خوب خدمات غیرحضوری به بیمه‌شدگان سامانه شهروندی به نشانی bimehsalamatiranian.ir است، بیمه‌شدگان می‌توانند برای تکمیل روند پوشش بیمه سلامت خود به‌صورت حضوری به نشانی مذکور مراجعه نمایند و یا با گرفتن کد دستوری استحقاق سنجی #۱۶۶۶* از استحقاق و پوشش بیمه خود مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است